Laks med kokos-safran sovs

Kokos og safran er et match made in heaven, smuk farve og vidunderlig smag, og denne opskrift passer perfekt til fisk og kylling.

Laks med kokos-safran sovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker fisk, i en herlig frisk sovs
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
1 time
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
1 time
Laks med kokos-safran sovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker fisk, i en herlig frisk sovs
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
1 time
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
1 time
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
Laks
  1. Forvarm ovnen til 200 grader.
  2. Placer laksen i et stort ovnfast fad. Dryp olivenolie over og kryder med spidskommen, salt og peber.
  3. Placer det ovnfastefad i ovnen og steg i 15-20 min eller indtil laksen er færdig.
Kokos-safran sovs
  1. Mens fisken er i ovnen gøres sovsen klar.
  2. I en mellemstor gryde smeltes smørret.
  3. Tilsæt løg og kog i 3 minutter under omrøring.
  4. Tilsæt hvidløg og kog i yderligere 1 minut
  5. Tilsæt kokosmæk, fløde, safran og kylling bouillon. Bring det i kog.
  6. Skru ned for varmen på gryden og lad det simre i 10 min under omrøring.
  7. Hæld sovsen over laksen og server.
  8. Serveres bedst med grøntsager, ris eller kartofler og på en bund af friske grønne asparges.
Del denne opskrift

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

En kommentar

  1. Dejlig opskrift – den faldt lige i fruens smag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *