Laks med dijon dild sovs

Lækker opskrift på en saftig laksefilet, med en let luftig dijon dild sovs.

Laks med dijon dild sovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker opskrift på en saftig laksefilet, med en let luftig dijon dild sovs.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Laks med dijon dild sovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker opskrift på en saftig laksefilet, med en let luftig dijon dild sovs.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
Laksen
  1. Læg laksefileterne i et fad eller bradepande der er foret med staniol.
  2. Krydre med ¼ tsk salt og lad den stege i ovnen ved høj temperatur indtil laksen har samme farve hele vejen igennem - Tager ca. 7-10min afhængig af tykkelse.
Sovsen
  1. Imens sættes en gryde over på medium/høj temperatur.
  2. Varm olie og 1 spsk smør indtil det smelter.
  3. Tilsæt hakket skalotteløg og kog indtil de er bløde (ca. 1 minut)
  4. Tilføj vinen og kog det op til det er reduceret til ca. det halve - Tager omkring 3 minutter.
  5. Skru gryden ned på lav temperatur, og tilsæt dijon sennepen, dild, ¼ tsk salt og lidt peber mens du pisker.
  6. Fjern gryden fra varmen.
  7. Put de resterende skeer smør ned i sovsen og pisk til det er helt smeltet.
Del denne opskrift

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *