Laks med dijon dild sovs

Lækker opskrift på en saftig laksefilet, med en let luftig dijon dild sovs.

Laks med dijon dild sovs
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker opskrift på en saftig laksefilet, med en let luftig dijon dild sovs.
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Laks med dijon dild sovs
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker opskrift på en saftig laksefilet, med en let luftig dijon dild sovs.
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
Laksen
  1. Læg laksefileterne i et fad eller bradepande der er foret med staniol.
  2. Krydre med ¼ tsk salt og lad den stege i ovnen ved høj temperatur indtil laksen har samme farve hele vejen igennem - Tager ca. 7-10min afhængig af tykkelse.
Sovsen
  1. Imens sættes en gryde over på medium/høj temperatur.
  2. Varm olie og 1 spsk smør indtil det smelter.
  3. Tilsæt hakket skalotteløg og kog indtil de er bløde (ca. 1 minut)
  4. Tilføj vinen og kog det op til det er reduceret til ca. det halve - Tager omkring 3 minutter.
  5. Skru gryden ned på lav temperatur, og tilsæt dijon sennepen, dild, ¼ tsk salt og lidt peber mens du pisker.
  6. Fjern gryden fra varmen.
  7. Put de resterende skeer smør ned i sovsen og pisk til det er helt smeltet.
Share this Recipe

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *