Kyllingfilet i ovn med fløde timian sovs.
Lækker mør kylling i en lækker flødesovs
Region
Middagsretter
Antal personer
4
personer
Tilberedningstid
Ventetid
35
minutter
20
minutter
Antal personer
4
personer
Tilberedningstid
Ventetid
35
minutter
20
minutter
Ingredienser
500
gram
kylling
filetter
2
dl
fløde
1
teske
sennep
3
fed
hvidløg
1
håndfuld
timian
frisk
100
gram
ost
fx parmasan
1
spiseske
olie
salt
peber
Instruktioner
Sæt ovnen på 200 grader.
Krydr filetterne med salt og peber på begge sider.Kylling filet i ovn med fløde sovs
Varm olien på panden, og kom filetterne på, og brun dem på begge sider. Dette gøres bedst ved høj varme.
Pil hvidløget, og hak det fint.
Kom sennep, hvidløg, fløde og timian i en skål sammen med lidt salt og peber.
Riv osten fint.
Kom de brunede kyllinge filetter i et ildfast fad, og hæld fløde blandingen over.
Hæld det revede ost over kyllingen.
Sættes i ovnen i cirka 20 minutter.
Serveres for eksempel med kogte kartofler og salat.