Kyllingefrikadeller i ovn

Lækkert alternativ til normale frikadeller, disse er lidt mere fedt fattige, så derfor bliver disse krydret lidt ekstra, her bruger jeg hvidløg og persille, men man kunne også sagtens bruge andre ting, som for eksempel forårsløg, peberfrugter eller gulerødder.

Kyllingefrikadeller i ovn
Votes: 5
Rating: 3.8
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Danske frikadeller bliver det aldrig, men de er mindst lige så gode!
Servings
4 personer
Cook Time
30 minutterKær
Servings
4 personer
Cook Time
30 minutterKær
Kyllingefrikadeller i ovn
Votes: 5
Rating: 3.8
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Danske frikadeller bliver det aldrig, men de er mindst lige så gode!
Servings
4 personer
Cook Time
30 minutterKær
Servings
4 personer
Cook Time
30 minutterKær
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Pres hvidløget ud i kyllingen.
  2. Rør det godt sammen med salt og peber.
  3. Tilsæt et æg, havregryn og den hakkede persille.
  4. Rør det godt sammen til en lind fars og lad den hvile i 30 minutter i køleskabet.
  5. Sæt frikadellerne på en bageplade med en spiseske, og sæt dem i ovnen i ca. 15 minutter.
  6. Hold øje med at de ikke brænder på.
Share this Recipe

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

3 Kommentarer

  1. Rigtigt lækre..

  2. Rigtig lækre. Tilføjede lidt revet frisk ingefær.

  3. Fortjener at blive vendt i en lille kaldt fedtstof lige inden servering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *