Kyllingefrikadeller i ovn

Lækkert alternativ til normale frikadeller, disse er lidt mere fedt fattige, så derfor bliver disse krydret lidt ekstra, her bruger jeg hvidløg og persille, men man kunne også sagtens bruge andre ting, som for eksempel forårsløg, peberfrugter eller gulerødder.

Kyllingefrikadeller i ovn
Stem: 5
Bedømmelse: 3.8
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Danske frikadeller bliver det aldrig, men de er mindst lige så gode!
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
30 minutterKær
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
30 minutterKær
Kyllingefrikadeller i ovn
Stem: 5
Bedømmelse: 3.8
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Danske frikadeller bliver det aldrig, men de er mindst lige så gode!
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
30 minutterKær
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
30 minutterKær
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Pres hvidløget ud i kyllingen.
  2. Rør det godt sammen med salt og peber.
  3. Tilsæt et æg, havregryn og den hakkede persille.
  4. Rør det godt sammen til en lind fars og lad den hvile i 30 minutter i køleskabet.
  5. Sæt frikadellerne på en bageplade med en spiseske, og sæt dem i ovnen i ca. 15 minutter.
  6. Hold øje med at de ikke brænder på.
Del denne opskrift

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

3 Kommentarer

  1. Rigtigt lækre..

  2. Rigtig lækre. Tilføjede lidt revet frisk ingefær.

  3. Fortjener at blive vendt i en lille kaldt fedtstof lige inden servering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *