Kyllingefond

God opskrift på en kraftfuld kyllingefond, som giver ca. 3 liter. Husk at du sagtens kan fryse resten, og bruge den på et senere tidspunkt, eventuelt til tarteletter med høns i asparges.

Kyllingefond
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker og nem kraftfuld fond
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
30 minutter 3 timer
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
30 minutter 3 timer
Kyllingefond
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker og nem kraftfuld fond
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
30 minutter 3 timer
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
30 minutter 3 timer
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Læg skroget i en stor gryde, og tilsæt vand og salt.
  2. Bring det i kog, og skum overfladen for fedt og skum.
  3. Skru ned for varmen, og lad det simre i en time og skum det igen.
  4. Tilsæt nu grøntsagerne, og lad den stå og simre i yderligere to timer.
  5. Køl fonden af, og fjern fedt laget før du bruger fonden i din ret, og eventuelt fryser resten.
Del denne opskrift

Se også

Kalkunfond

Opskrift på kalkunfond der kan bruges til de fleste retter med kalkun. Det kan godt …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *