Kyllingefond

God opskrift på en kraftfuld kyllingefond, som giver ca. 3 liter. Husk at du sagtens kan fryse resten, og bruge den på et senere tidspunkt, eventuelt til tarteletter med høns i asparges.

Kyllingefond
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker og nem kraftfuld fond
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
30 minutter 3 timer
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
30 minutter 3 timer
Kyllingefond
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker og nem kraftfuld fond
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
30 minutter 3 timer
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
30 minutter 3 timer
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Læg skroget i en stor gryde, og tilsæt vand og salt.
  2. Bring det i kog, og skum overfladen for fedt og skum.
  3. Skru ned for varmen, og lad det simre i en time og skum det igen.
  4. Tilsæt nu grøntsagerne, og lad den stå og simre i yderligere to timer.
  5. Køl fonden af, og fjern fedt laget før du bruger fonden i din ret, og eventuelt fryser resten.
Share this Recipe

Se også

Kalkunfond

Opskrift på kalkunfond der kan bruges til de fleste retter med kalkun. Det kan godt …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *