Kylling på dåse
Lækker, sprød og saftig kylling på dåse.
Antal personer Forberedelses tid
1kylling 10 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Antal personer Forberedelses tid
1kylling 10 minutter
Tilberedningstid
45 minutter
Ingredienser
Instruktioner
  1. Rengør kyllingen indvendigt, og gnid den med salt
  2. Bland olie, paprika, salt og peber sammen
  3. Pres hvidløget ned i olien
  4. Vask dåsen, og drik nu halvdelen af øllen.
  5. Tag en foliebakke, hvis ikke du har en kyllingeholder som på billedet
  6. Sæt dåsen ind i kyllingen, så den kan stå selv på foliebakken.
  7. Pens kyllingen med olieblandingen,
  8. Fordel kullene i siden af grillen, og placer foliebakken i midten af grillen, så den får indirekte varme.
  9. Åbn spjældet på halvt i bunden af grillen, og åbn topspjældet.
  10. Sæt låg på grillen, og lad kyllingen stå i cirka 50 minutter.
  11. Prøv med en kødnål at stik i låret på kyllingen, hvis saften der løber ud af kyllingen er klar, så er kyllingen færdig.
  12. Serveres med salat, nye kartofler eller hvad du end ynder at spise.