Kylling på dåse er en af de klassiske weber opskrifter. Den bliver utroligt sprød, og meget mør. Du kan altid eksperimentere med hvilke krydderier du vil bruge.
Ingredienser
Antal personer: kylling
Instruktioner
- Rengør kyllingen indvendigt, og gnid den med salt
- Bland olie, paprika, salt og peber sammen
- Pres hvidløget ned i olien
- Vask dåsen, og drik nu halvdelen af øllen.
- Tag en foliebakke, hvis ikke du har en kyllingeholder som på billedet
- Sæt dåsen ind i kyllingen, så den kan stå selv på foliebakken.
- Pens kyllingen med olieblandingen,
- Fordel kullene i siden af grillen, og placer foliebakken i midten af grillen, så den får indirekte varme.
- Åbn spjældet på halvt i bunden af grillen, og åbn topspjældet.
- Sæt låg på grillen, og lad kyllingen stå i cirka 50 minutter.
- Prøv med en kødnål at stik i låret på kyllingen, hvis saften der løber ud af kyllingen er klar, så er kyllingen færdig.
- Serveres med salat, nye kartofler eller hvad du end ynder at spise.
Del denne opskrift