Kylling med skilt sovs og hjemmelavet agurkesalat.
Kylling der falder fra hinanden når man tager den op af gryden?! Jo tak!
Antal personer
4personer
Tilberedningstid Ventetid
30minutter 1time
Antal personer
4personer
Tilberedningstid Ventetid
30minutter 1time
Ingredienser
Kyllingen
Sovs
Agurkesalat
Instruktioner
Kyllingen
  1. Skyl persillen godt.
  2. Pil et løg, og skær det over en enkelt gang.
  3. Kom begge dele ind i kyllingen, og luk eventuelt med en kødnål.
  4. Varm lidt olie i en stor gryde.
  5. Drys med salt og peber, og brun kyllingen godt i gryden.
  6. Vend den forsigtigt i gryden, så ikke du ødelægger skindet, men sørg for at den bliver brunet hele vejen rundt.
  7. Kom vand ved og læg låget på. Lad den simre ved svar varme i en times tid.
  8. Prik i låret med en kødnål, hvis saften der løber ud er klar i farven, så er kyllingen færdig.
Hjemmelavet agurkesalat
  1. Skær agurken i tynde skiver.
  2. Drys med lidt salt, og hæld eddiken over.
  3. Smages til med sukker.
Skilt sovs
  1. Tag kyllingen op af gryden, og hæld mælken og fløden i gryden og lad det simre i et par minutter.
  2. Sovsen skal være “skilt”, dvs den skal ikke være helt ensartet, og den skal ikke jævnes.
  3. Parter kyllingen, og server med hjemmelavet agurkesalat og hvide kartofler.