Gammeldags opskrift på kyllinge steg med skilt sovs. Det er absolut ikke for folk der er på slankekur, men smagen – den fejler intet. Her lavet med hjemmelavet agurkesalat. Serveres med hvide kartofler.
Kylling med skilt sovs og hjemmelavet agurkesalat.
|
Print Recipe
|
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
|
Kylling der falder fra hinanden når man tager den op af gryden?! Jo tak!
Antal personer |
4 personer |
Tilberedningstid | Ventetid |
30 minutter | 1 time |
|
|
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
Kyllingen
- Skyl persillen godt.
- Pil et løg, og skær det over en enkelt gang.
- Kom begge dele ind i kyllingen, og luk eventuelt med en kødnål.
- Varm lidt olie i en stor gryde.
- Drys med salt og peber, og brun kyllingen godt i gryden.
- Vend den forsigtigt i gryden, så ikke du ødelægger skindet, men sørg for at den bliver brunet hele vejen rundt.
- Kom vand ved og læg låget på. Lad den simre ved svar varme i en times tid.
- Prik i låret med en kødnål, hvis saften der løber ud er klar i farven, så er kyllingen færdig.
Hjemmelavet agurkesalat
- Skær agurken i tynde skiver.
- Drys med lidt salt, og hæld eddiken over.
- Smages til med sukker.
Skilt sovs
- Tag kyllingen op af gryden, og hæld mælken og fløden i gryden og lad det simre i et par minutter.
- Sovsen skal være "skilt", dvs den skal ikke være helt ensartet, og den skal ikke jævnes.
- Parter kyllingen, og server med hjemmelavet agurkesalat og hvide kartofler.
Del denne opskrift