Nem og hurtig opskrift på denne ret med saftig kylling i en herlig karrysovs. Serveres med ris, rosiner, kokosmel, ananas og peanuts.
Ingredienser
- 2 spiseske mel
- 3 dl kyllingefond
- 1 løg
- 2 teske karry
- 500 gram kylling
Antal personer: personer
Instruktioner
- Skær kyllingen i passende stykker og hak løget.
- Kom kyllingen i en gryde sammen med lidt smør og svits dem let.
- Tag dem op, og kom så løget i og steg dem til de bliver klare.
- Kom karry i efter behov og tilsæt melet. Nogle kan lide stærk karrysovs, andre foretrækker den milde - Prøv dig eventuelt frem.
- Giv det hele et opbag, og kom lidt fond i under konstant omrøring.
- Bliv ved med at tilsætte kyllingefond, sørg for at du får rørt alle klumper ud før der tilsættes ny fond.
- Lad sovsen småkoge i en 5 minutters tid, og tilsæt til sidst kyllingestykkerne igen, og lad dem koge med i en 5 minutters tid.
- Serveres med ris, og eventuelt peanuts, kokosmel, rosiner og små ananas tern.
Del denne opskrift