Kylling i karry

Nem og hurtig opskrift på denne ret med saftig kylling i en herlig karrysovs. Serveres med ris, rosiner, kokosmel, ananas og peanuts.

Kylling i karry
Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Kylling i karry er nemt, lækkert og yderst velsmagende hvis det bliver lavet ordenligt.
Servings
4 personer
Cook Time
45 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
45 minutter
Kylling i karry
Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Kylling i karry er nemt, lækkert og yderst velsmagende hvis det bliver lavet ordenligt.
Servings
4 personer
Cook Time
45 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
45 minutter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Skær kyllingen i passende stykker og hak løget.
  2. Kom kyllingen i en gryde sammen med lidt smør og svits dem let.
  3. Tag dem op, og kom så løget i og steg dem til de bliver klare.
  4. Kom karry i efter behov og tilsæt melet. Nogle kan lide stærk karrysovs, andre foretrækker den milde - Prøv dig eventuelt frem.
  5. Giv det hele et opbag, og kom lidt fond i under konstant omrøring.
  6. Bliv ved med at tilsætte kyllingefond, sørg for at du får rørt alle klumper ud før der tilsættes ny fond.
  7. Lad sovsen småkoge i en 5 minutters tid, og tilsæt til sidst kyllingestykkerne igen, og lad dem koge med i en 5 minutters tid.
  8. Serveres med ris, og eventuelt peanuts, kokosmel, rosiner og små ananas tern.
Share this Recipe

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *