Nem og hurtig opskrift på koteletter i fad, der kan varieres efter behov og ingredienser.
Ingredienser
- 200 gram champignon
- 4 koteletter
- 800 gram tomater hakkede
- 150 gram bacon i tern
- salt
- peber
- 1 peberfrugt rød
- 1 løg
- 70 gram tomatpure
- 1 dl fløde
Antal personer: personer
Instruktioner
- Skyl champignons og skær dem i kvarte eller skiver, afhægigt af hvad du foretrækker.
- Skær peberfrugten i små tern.
- Rist baconen næsten færdig, og hæld det meste af fedtet fra før du tilsætter champignons og lader dem riste med de sidste 2 minutter.
- Læg champignons og bacon på en tallerken og sæt den til side.
- Steg nu koteletterne et minut på hver side, bare for at få lidt stegeskorpe på dem. Tag dem fra panden, og læg dem i et ildfast fad.
- Tilsæt nu løg og paprika, og steg dem i et par minutter.
- Nu tilsættes de hakkede tomater, tomatpureen, peberfrugt og fløden hvorefter du giver det et hurtigt opkog.
- Kryd sovsen med salt og peber, og tilsæt champignons og bacontern.
- Bland sovsen godt sammen, og hæld den ud over koteletterne.
- Kom det ildfaste fast i ovnen på 200 grader i en time.
- Serveres med helst med løse ris.
Del denne opskrift
Gad vide hvad ovntemperaturen skal være !!!