Koteletter i fad m. tomatsovs

Nem og hurtig opskrift på koteletter i fad, der kan varieres efter behov og ingredienser.

Koteletter i fad m. tomatsovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Prøv den også med kartoffelmos.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
30 minutter 1 time
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
30 minutter 1 time
Koteletter i fad m. tomatsovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Prøv den også med kartoffelmos.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
30 minutter 1 time
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
30 minutter 1 time
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Skyl champignons og skær dem i kvarte eller skiver, afhægigt af hvad du foretrækker.
  2. Skær peberfrugten i små tern.
  3. Rist baconen næsten færdig, og hæld det meste af fedtet fra før du tilsætter champignons og lader dem riste med de sidste 2 minutter.
  4. Læg champignons og bacon på en tallerken og sæt den til side.
  5. Steg nu koteletterne et minut på hver side, bare for at få lidt stegeskorpe på dem. Tag dem fra panden, og læg dem i et ildfast fad.
  6. Tilsæt nu løg og paprika, og steg dem i et par minutter.
  7. Nu tilsættes de hakkede tomater, tomatpureen, peberfrugt og fløden hvorefter du giver det et hurtigt opkog.
  8. Kryd sovsen med salt og peber, og tilsæt champignons og bacontern.
  9. Bland sovsen godt sammen, og hæld den ud over koteletterne.
  10. Kom det ildfaste fast i ovnen i en time.
  11. Serveres med helst med løse ris.
Del denne opskrift

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *