Koldskål med hjemmelavede kammerjunkere

Hjemmelavet koldskål – Hjemmelavede kammerjunkere, sol, sommer… Denne opskrift bør man bare prøve hvis man vil gøre det lækkert for sig selv.

Koldskål med hjemmelavede kammerjunkere
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Den varme danske sommer indbyder bare til koldskål.
Servings
4 personer
Cook Time
30 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
30 minutter
Koldskål med hjemmelavede kammerjunkere
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Den varme danske sommer indbyder bare til koldskål.
Servings
4 personer
Cook Time
30 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
30 minutter
Ingredients
Koldskål
Kammerjunkere
Servings: personer
Instructions
Koldskål
  1. Citronen vaskes og rives.
  2. Pres saften af citronen.
  3. Skrab den anden vanillestang, og bland det med sukkeret.
  4. Æggeblommerne piskes hvide, og blandes med vanille, sukker, og citronskallen.
  5. Tilsæt resten af fløden, og 1 dl fløde og pisk det hurtigt sammen.
  6. Serveres med de nybagte kammerjunkere.
Kammerjunkere
  1. Skrab den ene vanillestang og bland vanillekorn og 50 gr af sukkeret i en skål.
  2. Kom mel, bagepulver og kardemomme i samme skål og smulr smørret ned i blandingen.
  3. Saml dejen med ½ dl af fløden og 1 æg.
  4. Sæt dejen på køl i mininum en time.
  5. Rul dejen ud i 1 centimeters tykkelse og stik kammerjunkerne ud i størrelser på ca. en fem-krone.
  6. Bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 7 minutter.
Share this Recipe

Se også

Tiramisu, hjemmelavet

Lækker opskrift på en klassisk italiensk tiramisu. Hvis du er til det italienske køkken, er …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *