Denne lækre opskrift på en kold sovs med sennep og estragon kan bruges til alt fra dampede grønsager til en tyk grillet bøf. Det bedste ved denne opskrift er, at den ikke tager mere end et par minutter at lave, og den kan tilpasses med dit valg af krydderier ganske nemt.
Kold sovs med sennep og estragon
|
Print Recipe
|
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
|
Denne lækre opskrift på en kold sovs med sennep og estragon kan bruges til alt fra dampede grønsager til en tyk grillet bøf. Det bedste ved denne opskrift er, at den ikke tager mere end et par minutter at lave, og den kan tilpasses med dit valg af krydderier ganske nemt.
Antal personer |
2 personer |
Tilberedningstid | Ventetid |
10 minutter | 1 time |
|
|
Ingredienser
- 1 dl mayonnaise
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk estragon frisk hakket
- 2 spsk dijonsennep
- salt
- peber
Antal personer: personer
Instruktioner
- Pil og pres hvidløget.
- Bland de resterende dele sammen, og rør det godt.
- Dæk til og stilles i køleskab i en time.
- Serveres kold.
Del denne opskrift