Frisk opskrift, med en smag af asien. Giver de fleste fiske, skalddyrs eller kyllinge retter et frisk pust.
Kokos-karrysovs
Stem: 2
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
|
Print Recipe
|
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
|
Frisk opskrift, med en smag af asien. Giver de fleste fiske-, skalddyrs- eller kyllingeretter et frisk pust.
Antal personer |
4 personer |
Tilberedningstid |
15 minutter |
Antal personer |
4 personer |
|
Tilberedningstid |
15 minutter |
|
|
|
Kokos-karrysovs
Stem: 2
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
|
Print Recipe
|
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
|
Frisk opskrift, med en smag af asien. Giver de fleste fiske-, skalddyrs- eller kyllingeretter et frisk pust.
Antal personer |
4 personer |
Tilberedningstid |
15 minutter |
Antal personer |
4 personer |
|
Tilberedningstid |
15 minutter |
|
|
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
Put kokosmælk, sojasauce, sukker og salt i en skål.
Varm en wow eller stor stegepande op (ca. medium/høj varme) og put olievenolie på.
Tilsæt de rødepeber flager, citronskal, hvidløg og karry og lad det stege i olien i ca.15-20 sek.
Put kokosmæk blandingen op i wokken/panden og bring i kog indtil soven tykner lidt. Ca. 1-2 minutter.
Tilsæt basilikum og serveres straks.