Kokos-karrysovs

Frisk opskrift, med en smag af asien. Giver de fleste fiske, skalddyrs eller kyllinge retter et frisk pust.

Kokos-karrysovs
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Frisk opskrift, med en smag af asien. Giver de fleste fiske-, skalddyrs- eller kyllingeretter et frisk pust.
Servings
4 personer
Cook Time
15 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
15 minutter
Kokos-karrysovs
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Frisk opskrift, med en smag af asien. Giver de fleste fiske-, skalddyrs- eller kyllingeretter et frisk pust.
Servings
4 personer
Cook Time
15 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
15 minutter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Put kokosmælk, sojasauce, sukker og salt i en skål.
  2. Varm en wow eller stor stegepande op (ca. medium/høj varme) og put olievenolie på.
  3. Tilsæt de rødepeber flager, citronskal, hvidløg og karry og lad det stege i olien i ca.15-20 sek.
  4. Put kokosmæk blandingen op i wokken/panden og bring i kog indtil soven tykner lidt. Ca. 1-2 minutter.
  5. Tilsæt basilikum og serveres straks.
Share this Recipe

Se også

Veloutesovs / Veloute sauce

Klassisk opskrift på denne gamle sovs. Dette er en grundsovs der er base for mange …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *