Kogt torsk med sennepssovs

Herlig og klassisk opskrift på denne traditionelle nytårsret, kogt torsk med sennepssovs. Her lavet helt fra bunden af.

Kogt torsk med sennepssovs
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Det danske nytår fejres traditionelt med kogt torsk og sennepssovs
Servings
4 personer
Cook Time
1 time
Servings
4 personer
Cook Time
1 time
Kogt torsk med sennepssovs
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Det danske nytår fejres traditionelt med kogt torsk og sennepssovs
Servings
4 personer
Cook Time
1 time
Servings
4 personer
Cook Time
1 time
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Rens torsken for indmad, og sørg for at rens den grundigt for eventuelle blodrester.
  2. Skyl torsken godt, og drys den med groft salt.
  3. Lad den trække i køleskabet i mindst en time.
  4. Kog æggene i 10 minutter og lad dem køle af.
  5. Sæt torsken i en gryde med koldt vand, og tilsæt salt, laurbærblade, peberkorn og eddike.
  6. Bring vandet i kog, og sørg for at skum vandet, og lad den små simre i 15 minutter - Husk at gem vandet.
  7. Steg baconen på en tør pande.
  8. Hak æggene i små tern.
Sennepssovs
  1. Smelt smørret i en gryde.
  2. Bag smørret op med melet.
  3. Spæd langsomt op med ca. 5 dl af kogevandet fra fisken.
  4. Lad den koge igennem 5 minutter, før du smager den til med fiskesennep, salt, peber og et stænk eddike.
  5. Serveres med hvide kartofler, de sprøde bacontern, syltede rødbeder, de hårdkogte æg, fint hakket persille, revet peberrod og kapers.
Share this Recipe

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *