Kirsebærsovs

En klassisk opskrift på kirsebærsovs, der er helt perfekt til julebordets ris à l’amande.

Kirsebærsovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Ris Ala' mande og kirsebærsovs hører julen til
Antal personer
8 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
8 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Kirsebærsovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Ris Ala' mande og kirsebærsovs hører julen til
Antal personer
8 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
8 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Kom glasset med kirsebær i en gryde, sammen med den væde der var i glasset.
  2. Bring det i kog.
  3. Lav en maizenajævning og rør den i gryden til kirsebærsovsen.
  4. Lad det hele koge op og tilsæt lidt kirsebærvin.
  5. Server
  6. Obs: Denne kirsebærsovs kan sagtens laves dagen før.
Del denne opskrift

Se også

Tiramisu, hjemmelavet

Lækker opskrift på en klassisk italiensk tiramisu. Hvis du er til det italienske køkken, er …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *