Kirsebærsovs

En klassisk opskrift på kirsebærsovs, der er helt perfekt til julebordets ris à l’amande.

Kirsebærsovs
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Ris Ala' mande og kirsebærsovs hører julen til
Servings
8 personer
Cook Time
20 minutter
Servings
8 personer
Cook Time
20 minutter
Kirsebærsovs
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Ris Ala' mande og kirsebærsovs hører julen til
Servings
8 personer
Cook Time
20 minutter
Servings
8 personer
Cook Time
20 minutter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Kom glasset med kirsebær i en gryde, sammen med den væde der var i glasset.
  2. Bring det i kog.
  3. Lav en maizenajævning og rør den i gryden til kirsebærsovsen.
  4. Lad det hele koge op og tilsæt lidt kirsebærvin.
  5. Server
  6. Obs: Denne kirsebærsovs kan sagtens laves dagen før.
Share this Recipe

Se også

Æblekage, gammeldags

Lækker opskrift på gammeldags æblekage som jeg lærte at lave den som dreng. Her lavet …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *