Kartoffel-porresuppe med bacon
Lækker cremet suppe, med sprød bacon
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
45minuter
Antal personer
4personer
Tilberedningstid
45minuter
Ingredienser
Instruktioner
  1. Skræl kartoflerne og skær dem i tern.
  2. Skær porrerne ud i ca. 1. cm skiver.
  3. Pres hvidløget.
  4. Skær baconen i tern og rist den sprød i en gryde.
  5. Tag baconen op, og læg dem til afkøling på et stykke fedtsugende papir, eller køkkenrulle.
  6. Kom grøntsagerne i gryden og steg dem bløde ved svag varme.
  7. Hæld bouillonen over, og lad det koge i ca. 15 min.
  8. Blend den glat sammen med fløden.
  9. Smages til med salt, peber og chili.
  10. Pynt suppen med bacon, og eventuelt purløg.
  11. NB. Du kan vælge at tage ca. halvdelen af porrene fra, og så komme dem i suppen efter den er blendet. Lad dem da blot koge med i ca. 5 minutter efterfølgende.