Lækker opskrift på en nem kartoffel-porresuppe der varmer godt i den kolde tid. Opskriften lånt fra www.ohmyblog.dk.
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
- Skræl kartoflerne og skær dem i tern.
- Skær porrerne ud i ca. 1. cm skiver.
- Pres hvidløget.
- Skær baconen i tern og rist den sprød i en gryde.
- Tag baconen op, og læg dem til afkøling på et stykke fedtsugende papir, eller køkkenrulle.
- Kom grøntsagerne i gryden og steg dem bløde ved svag varme.
- Hæld bouillonen over, og lad det koge i ca. 15 min.
- Blend den glat sammen med fløden.
- Smages til med salt, peber og chili.
- Pynt suppen med bacon, og eventuelt purløg.
- NB. Du kan vælge at tage ca. halvdelen af porrene fra, og så komme dem i suppen efter den er blendet. Lad dem da blot koge med i ca. 5 minutter efterfølgende.
Del denne opskrift