Kartoffel-porresuppe med bacon

Lækker opskrift på en nem kartoffel-porresuppe der varmer godt i den kolde tid. Opskriften lånt fra www.ohmyblog.dk.

Kartoffel-porresuppe med bacon
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker cremet suppe, med sprød bacon
Servings
4 personer
Cook Time
45 minuter
Servings
4 personer
Cook Time
45 minuter
Kartoffel-porresuppe med bacon
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker cremet suppe, med sprød bacon
Servings
4 personer
Cook Time
45 minuter
Servings
4 personer
Cook Time
45 minuter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Skræl kartoflerne og skær dem i tern.
  2. Skær porrerne ud i ca. 1. cm skiver.
  3. Pres hvidløget.
  4. Skær baconen i tern og rist den sprød i en gryde.
  5. Tag baconen op, og læg dem til afkøling på et stykke fedtsugende papir, eller køkkenrulle.
  6. Kom grøntsagerne i gryden og steg dem bløde ved svag varme.
  7. Hæld bouillonen over, og lad det koge i ca. 15 min.
  8. Blend den glat sammen med fløden.
  9. Smages til med salt, peber og chili.
  10. Pynt suppen med bacon, og eventuelt purløg.
  11. NB. Du kan vælge at tage ca. halvdelen af porrene fra, og så komme dem i suppen efter den er blendet. Lad dem da blot koge med i ca. 5 minutter efterfølgende.
Share this Recipe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *