En god gammel klassisk opskrift på en karamelsovs der kan bruges på f.eks. pandekager, eller til hjemmelavet is.
Karamelsovs, gammeldags
Stem: 7
Bedømmelse: 3.86
Dig:
Bedøm denne opskrift
|
Print Recipe
|
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
|
Slut med supermarkedets karamelsovs - Lav din egen selv
Antal personer |
4 personer |
Tilberedningstid |
20 minutter |
Antal personer |
4 personer |
|
Tilberedningstid |
20 minutter |
|
|
|
Karamelsovs, gammeldags
Stem: 7
Bedømmelse: 3.86
Dig:
Bedøm denne opskrift
|
Print Recipe
|
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
|
Slut med supermarkedets karamelsovs - Lav din egen selv
Antal personer |
4 personer |
Tilberedningstid |
20 minutter |
Antal personer |
4 personer |
|
Tilberedningstid |
20 minutter |
|
|
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
Først bruner du sukkert på en tør pande.
Når sukkeret begynder at blive lysebrunt, så tilsætter du vandet, så massen koger op til en tyk og jævn sovs.
Afkøl karamelmassen, og lige før den skal serveres vender du den op i en gang letpisket flødeskum, og rører indtil konsistensen er du ønsker det.
Den er utrolig god til vanilieis, et stort hit her hos mig.
Er rigtig god til nougatis også
Den var rigtig god og som jeg husker den
den smager godt