Karamelsovs, gammeldags

En god gammel klassisk opskrift på en karamelsovs der kan bruges på f.eks. pandekager, eller til hjemmelavet is.

Karamelsovs, gammeldags
Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Slut med supermarkedets karamelsovs - Lav din egen selv
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Karamelsovs, gammeldags
Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Slut med supermarkedets karamelsovs - Lav din egen selv
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Først bruner du sukkert på en tør pande.
  2. Når sukkeret begynder at blive lysebrunt, så tilsætter du vandet, så massen koger op til en tyk og jævn sovs.
  3. Afkøl karamelmassen, og lige før den skal serveres vender du den op i en gang letpisket flødeskum, og rører indtil konsistensen er du ønsker det.
Share this Recipe

Se også

Karamel-banan sovs

Lækker opskrift på karamelsovs med friske bananstykker. Passer perfekt til pandekager, vafler eller over is. …

4 Kommentarer

  1. Den er utrolig god til vanilieis, et stort hit her hos mig.

  2. Er rigtig god til nougatis også

  3. Den var rigtig god og som jeg husker den

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *