Karamelsovs, gammeldags

En god gammel klassisk opskrift på en karamelsovs der kan bruges på f.eks. pandekager, eller til hjemmelavet is.

Karamelsovs, gammeldags
Stem: 7
Bedømmelse: 3.86
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Slut med supermarkedets karamelsovs - Lav din egen selv
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Karamelsovs, gammeldags
Stem: 7
Bedømmelse: 3.86
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Slut med supermarkedets karamelsovs - Lav din egen selv
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Først bruner du sukkert på en tør pande.
  2. Når sukkeret begynder at blive lysebrunt, så tilsætter du vandet, så massen koger op til en tyk og jævn sovs.
  3. Afkøl karamelmassen, og lige før den skal serveres vender du den op i en gang letpisket flødeskum, og rører indtil konsistensen er du ønsker det.
Del denne opskrift

Se også

Karamel-banan sovs

Lækker opskrift på karamelsovs med friske bananstykker. Passer perfekt til pandekager, vafler eller over is. …

4 Kommentarer

  1. Den er utrolig god til vanilieis, et stort hit her hos mig.

  2. Er rigtig god til nougatis også

  3. Den var rigtig god og som jeg husker den

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.