Karamel-banan sovs

Lækker opskrift på karamelsovs med friske bananstykker. Passer perfekt til pandekager, vafler eller over is.

Karamel-banan sovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Bananer med karamel - Det smager bedre end du tror.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Karamel-banan sovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Bananer med karamel - Det smager bedre end du tror.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Skær bananerne i tynde skiver.
  2. Varm sukker og vand i en stor stegepande under omrøring, indtil sukkeren er smeltet.
  3. Kog blandingen til den er gyldenbrun.
  4. Tilføj fløde og smør under omrøring indtil det opnår en glat konsistens.
  5. Tilsæt de tynde skiver banan og serveres straks.
Del denne opskrift

Se også

Karamelsovs, gammeldags

En god gammel klassisk opskrift på en karamelsovs der kan bruges på f.eks. pandekager, eller …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *