Kalkunfond
Nemt og lækkert. En smagsoplevelse uden lige.
Region
Fond
Antal personer
4
personer
Tilberedningstid
Ventetid
30
minutter
3
timer
Antal personer
4
personer
Tilberedningstid
Ventetid
30
minutter
3
timer
Ingredienser
3
stk
selleri
1
håndfuld
persille
3
stk
laurbærblade
2
stk
gulerødder
2
stk
løg
1
kilo
kalkunben
eller rester af indmad mm
2
tsk
timian
tørret
salt
peber
Instruktioner
Put alle ingredienserne i en stor gryde, dæk med koldt vand og lad det simre ved medium varme.
Husk at skumme regelmæssigt og dæk med mere vand hvis der er fordampet for meget.
Efter 3 timer, køles den af, sigtes, og fedtet skilles fra.
Husk at resten kan fryses ned i isterningeposer, så er det nemt at hive frem og dosere i den næste sovs.