Kalkunfond

Opskrift på kalkunfond der kan bruges til de fleste retter med kalkun. Det kan godt betale sig, at lave sin egen fond fra bunden af, det kan smages. Du har mulighed for, at regulere smagen helt i den retning du kan lide.

Kalkunfond
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Nemt og lækkert. En smagsoplevelse uden lige.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
30 minutter 3 timer
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
30 minutter 3 timer
Kalkunfond
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Nemt og lækkert. En smagsoplevelse uden lige.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
30 minutter 3 timer
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
30 minutter 3 timer
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Put alle ingredienserne i en stor gryde, dæk med koldt vand og lad det simre ved medium varme.
  2. Husk at skumme regelmæssigt og dæk med mere vand hvis der er fordampet for meget.
  3. Efter 3 timer, køles den af, sigtes, og fedtet skilles fra.
  4. Husk at resten kan fryses ned i isterningeposer, så er det nemt at hive frem og dosere i den næste sovs.
Del denne opskrift

Se også

Kyllingefond

God opskrift på en kraftfuld kyllingefond, som giver ca. 3 liter. Husk at du sagtens …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *