Kalkunfond

Opskrift på kalkunfond der kan bruges til de fleste retter med kalkun. Det kan godt betale sig, at lave sin egen fond fra bunden af, det kan smages. Du har mulighed for, at regulere smagen helt i den retning du kan lide.

Kalkunfond
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Nemt og lækkert. En smagsoplevelse uden lige.
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
30 minutter 3 timer
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
30 minutter 3 timer
Kalkunfond
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Nemt og lækkert. En smagsoplevelse uden lige.
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
30 minutter 3 timer
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
30 minutter 3 timer
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Put alle ingredienserne i en stor gryde, dæk med koldt vand og lad det simre ved medium varme.
  2. Husk at skumme regelmæssigt og dæk med mere vand hvis der er fordampet for meget.
  3. Efter 3 timer, køles den af, sigtes, og fedtet skilles fra.
  4. Husk at resten kan fryses ned i isterningeposer, så er det nemt at hive frem og dosere i den næste sovs.
Share this Recipe

Check Also

Kyllingefond

God opskrift på en kraftfuld kyllingefond, som giver ca. 3 liter. Husk at du sagtens …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *