Herlig opskrift på en kold kalkun med whiskey der bedst nydes dagen efter med en hovedpine pille eller to.
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
- Kalkunen gnides med salt, peber og timian, både indvendigt og udvendigt.
- Dæk kalkunen med de tynde spækskiver der fastgøres til brystet og låret med kødnåle.
- Hæld lidt olivenolie over.
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Skænk et glas whiskey og drik en skål for det kommende gode resultat.
- .Læg kalkunen på en rist, og skub den i ovnen.
- .Skænk 2 glas whiskey, og drik igen for det kommende gode resultat.
- Hæv temperaturen efter 20 minutter til 250 grader, så den får et ordenligt stænk pulver.
- Skænk yderligere 3 glas whiskey, og drik dem hurtigt.
- Efter en hal tsims tid vænner du fulen og blir ved mæ at hllde øje med stajninngn. Griw vissskyflaschken å tsa en lill EN.
- Eftr ænnu en hal tsims tschid schlændrr du laaaaangshomtr hæn til åvnnnn å vænnnr kaaahaaalkunnn. PASCH PÅ att du hik brændr hånden på den schkide åvvvn.
- Å sschhå tsar vi ænnnu fæææhææm-schyw sjisskkywusser mænns piiihiiipfuglen schtajer widre iæææn trææhææ tsimer (schhirka - åp i ræwwwen mæ de!)
- Huuschk å piss vær tiiihiiinde minut!
- Kaaahaan de overhOOOvedt la saj gør schå kryw hæn til åvvvn å prøvv å riwwwe kaahhhallkunnn UD!
- Tsa så ænnnnu en schlllurrrk og prøvvv nåkkkkngang å få kræææet UD!
- Samml så den satansforbanddde piiihhhiipfuuul op fra døøøhøøørkn og smid den påå et faahhad. PASCH på a du ikkk gliiiiiiiiiiiiiiiiiderr på det skidefedtede køøøøkngål!
- Kann du ikkkk uuundddgå de, schå prøvvv igen åååopppogssccchtå dengikscchkuikkk tihihihaihi schku åssspissslimajet
- Tag en lur.
- Spis næste dag kalkunen kold med mayonnaise og aspirin.
Del denne opskrift