Kalkun med whiskey

Herlig opskrift på en kold kalkun med whiskey der bedst nydes dagen efter med en hovedpine pille eller to.

Kalkun med whiskey
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Herlig opskrift på en kold kalkun med whiskey der bedst nydes dagen efter med en hovedpine pille eller to.
Servings
4 personer
Cook Time
2 timer
Servings
4 personer
Cook Time
2 timer
Kalkun med whiskey
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Herlig opskrift på en kold kalkun med whiskey der bedst nydes dagen efter med en hovedpine pille eller to.
Servings
4 personer
Cook Time
2 timer
Servings
4 personer
Cook Time
2 timer
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Kalkunen gnides med salt, peber og timian, både indvendigt og udvendigt.
  2. Dæk kalkunen med de tynde spækskiver der fastgøres til brystet og låret med kødnåle.
  3. Hæld lidt olivenolie over.
  4. Tænd ovnen på 200 grader.
  5. Skænk et glas whiskey og drik en skål for det kommende gode resultat.
  6. .Læg kalkunen på en rist, og skub den i ovnen.
  7. .Skænk 2 glas whiskey, og drik igen for det kommende gode resultat.
  8. Hæv temperaturen efter 20 minutter til 250 grader, så den får et ordenligt stænk pulver.
  9. Skænk yderligere 3 glas whiskey, og drik dem hurtigt.
  10. Efter en hal tsims tid vænner du fulen og blir ved mæ at hllde øje med stajninngn. Griw vissskyflaschken å tsa en lill EN.
  11. Eftr ænnu en hal tsims tschid schlændrr du laaaaangshomtr hæn til åvnnnn å vænnnr kaaahaaalkunnn. PASCH PÅ att du hik brændr hånden på den schkide åvvvn.
  12. Å sschhå tsar vi ænnnu fæææhææm-schyw sjisskkywusser mænns piiihiiipfuglen schtajer widre iæææn trææhææ tsimer (schhirka - åp i ræwwwen mæ de!)
  13. Huuschk å piss vær tiiihiiinde minut!
  14. Kaaahaan de overhOOOvedt la saj gør schå kryw hæn til åvvvn å prøvv å riwwwe kaahhhallkunnn UD!
  15. Tsa så ænnnnu en schlllurrrk og prøvvv nåkkkkngang å få kræææet UD!
  16. Samml så den satansforbanddde piiihhhiipfuuul op fra døøøhøøørkn og smid den påå et faahhad. PASCH på a du ikkk gliiiiiiiiiiiiiiiiiderr på det skidefedtede køøøøkngål!
  17. Kann du ikkkk uuundddgå de, schå prøvvv igen åååopppogssccchtå dengikscchkuikkk tihihihaihi schku åssspissslimajet
  18. Tag en lur.
  19. Spis næste dag kalkunen kold med mayonnaise og aspirin.
Share this Recipe

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *