Jordskokkesuppe

Opskrift på en lækker cremet jordskokkesuppe, her lavet med porre, hvidløg og fløde. Serveres gerne på en kold vinterdag, efter en god tur i sneen. Du kan som jeg har gjort her, vælge at beholde skrællerne på, og blot vaske grøntsagerne godt, eller du kan vælge at skrælle dem, og suppen vil så få en lidt anden farve. Serveres gerne med lune flutes.

Jordskokkesuppe
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker cremet jordskokkesuppe til en varm vinterdag
Servings
4 personer
Cook Time
30 minuter
Servings
4 personer
Cook Time
30 minuter
Jordskokkesuppe
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker cremet jordskokkesuppe til en varm vinterdag
Servings
4 personer
Cook Time
30 minuter
Servings
4 personer
Cook Time
30 minuter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Skræl jordskokkerne og skær dem i tern.
  2. Pil løget og hvidløget og skær det i mindre stykker.
  3. Skær porren i mindre stykker.
  4. Kom jordskokkerne, løg, hvidløg, porre og timian i en gryde og svits dem let i lidt olie.
  5. Tilsæt vand, salt og laurbær og bring det hele i kog, og lad det småkoge under låg i 20 minutter.
  6. Fjern laurbærbladene fra suppen.
  7. Kom det hele i en blender og blend det som du ønsker det.
  8. Kom suppen tilbage i gryden, og tilsæt fløden.
  9. Bring suppen i kog igen, og smag den til med salt og peber.
Share this Recipe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *