Jamie Olivers version af en tomatsovs til pizza, er både smagsfuld, og nem at lave. Det er ikke fordi du behøver at stå i køkkenet i flere timer, men de 10 minutter denne sovs tager at lave, de er godt givet ud. Den kan i øvrigt også benyttes til pasta retter, eller til fisk.
Jamie Oliver's tomatsovs til pizza
|
Print Recipe
|
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
|
Lækker tomatsovs til et par pizzaer - Jamie Oliver stil
Antal personer |
2 pizzaer |
Tilberedningstid | Ventetid |
10 minutter | 3 minutter |
|
|
Ingredienser
- 1 spsk olivenolie
- 4 fed hvidløg
- 1 håndfuld basilikum frisk
- 3 dåser flåede tomater
- salt
- peber
Antal personer: pizzaer
Instruktioner
- Pil og skær hvidløget ud i tynde skiver.
- Hæld olien på panden, og tilføj hvidløg.
- Når hvidløget begynder at få lidt farve, tilsætter du tomaterne samt den friske basilikum.
- Mos tomaterne med bagenden af skeen, så der bliver godt mast ud.
- Si sovsen gennem en grov si, og brug en gryde ske til at få så meget af sovsen sigtet.
- Hæld den sigtede sovs tilbage i gryden, og bring det tilbage til kogepunktet.
- Smages til med salt og peber.
- Skru ned for varmen og lad det simre i fem minutter.
Del denne opskrift