Italiensk pastasovs med kødboller
Børn elsker spaghetti med kødboller
Antal personer
4personer
Tilberedningstid Ventetid
45minutter 1.5time
Antal personer
4personer
Tilberedningstid Ventetid
45minutter 1.5time
Ingredienser
Kødboller
Sovsen
Instruktioner
Kødboller
  1. Bland kød, brødkrummer, persille, revet parmasan, en anelse peber, et presset fed hvidløg, og et æg.
  2. Rør det hele sammen og form så ca. 12 store kødboller af farsen.
  3. Lad det gerne stå i køleskabet indtil det skal bruges.
Kødsovs
  1. Pil og hak løget.
  2. Pres resten af hvidløget.
  3. Svits løget og hvidløget i olie, indtil det bliver blankt.
  4. Kom salt, tomater, sukker, og laurbærblade i og kom låget på.
  5. Skru ned for varmen og lad det stå og simre under låg i 90 minutter.
  6. Kom tomat pure, basilikum, peber og kødbollerne i, og lad det koge yderligere 30 minutter under låg.
  7. Serveres med frisk pasta eller spaghetti.