Italiensk pastasovs med kødboller
Børn elsker spaghetti med kødboller
Region
Middagsretter
Antal personer
4
personer
Tilberedningstid
Ventetid
45
minutter
1.5
time
Antal personer
4
personer
Tilberedningstid
Ventetid
45
minutter
1.5
time
Ingredienser
Kødboller
500
gram
hakket oksekød
1
spiseske
olie
50
gram
parmesanost
revet
1
spiseske
persille
hakket
1
æg
200
gram
brødkrummer
af hvid brød
1
fed
hvidløg
peber
salt
Sovsen
1
løg
5
fed
hvidløg
800
gram
tomater
hakkede
1
spsk
olie
1
spsk
sukker
2
laurbærblade
1
spiseske
basilikum
tørret
1
dåse
tomatpure
(70 gram)
Instruktioner
Kødboller
Bland kød, brødkrummer, persille, revet parmasan, en anelse peber, et presset fed hvidløg, og et æg.
Rør det hele sammen og form så ca. 12 store kødboller af farsen.
Lad det gerne stå i køleskabet indtil det skal bruges.
Kødsovs
Pil og hak løget.
Pres resten af hvidløget.
Svits løget og hvidløget i olie, indtil det bliver blankt.
Kom salt, tomater, sukker, og laurbærblade i og kom låget på.
Skru ned for varmen og lad det stå og simre under låg i 90 minutter.
Kom tomat pure, basilikum, peber og kødbollerne i, og lad det koge yderligere 30 minutter under låg.
Serveres med frisk pasta eller spaghetti.