Italiensk pastasovs med kødboller

Lækker opskrift på en italiensk pastasovs med kødboller til. Her lavet med parmasanost, hvidløg og hvad dertil hører. Super nem opskrift.

Italiensk pastasovs med kødboller
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Børn elsker spaghetti med kødboller
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
45 minutter 1.5 time
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
45 minutter 1.5 time
Italiensk pastasovs med kødboller
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Børn elsker spaghetti med kødboller
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
45 minutter 1.5 time
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
45 minutter 1.5 time
Ingredients
Kødboller
Sovsen
Servings: personer
Instructions
Kødboller
  1. Bland kød, brødkrummer, persille, revet parmasan, en anelse peber, et presset fed hvidløg, og et æg.
  2. Rør det hele sammen og form så ca. 12 store kødboller af farsen.
  3. Lad det gerne stå i køleskabet indtil det skal bruges.
Kødsovs
  1. Pil og hak løget.
  2. Pres resten af hvidløget.
  3. Svits løget og hvidløget i olie, indtil det bliver blankt.
  4. Kom salt, tomater, sukker, og laurbærblade i og kom låget på.
  5. Skru ned for varmen og lad det stå og simre under låg i 90 minutter.
  6. Kom tomat pure, basilikum, peber og kødbollerne i, og lad det koge yderligere 30 minutter under låg.
  7. Serveres med frisk pasta eller spaghetti.
Share this Recipe

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *