Lækker opskrift på en italiensk pastasovs med kødboller til. Her lavet med parmasanost, hvidløg og hvad dertil hører. Super nem opskrift.
Ingredienser
Kødboller
- 500 gram hakket oksekød
- 1 spiseske olie
- 50 gram parmesanost revet
- 1 spiseske persille hakket
- 1 æg
- 200 gram brødkrummer af hvid brød
- 1 fed hvidløg
- peber
- salt
Antal personer: personer
Instruktioner
Kødboller
- Bland kød, brødkrummer, persille, revet parmasan, en anelse peber, et presset fed hvidløg, og et æg.
- Rør det hele sammen og form så ca. 12 store kødboller af farsen.
- Lad det gerne stå i køleskabet indtil det skal bruges.
Kødsovs
- Pil og hak løget.
- Pres resten af hvidløget.
- Svits løget og hvidløget i olie, indtil det bliver blankt.
- Kom salt, tomater, sukker, og laurbærblade i og kom låget på.
- Skru ned for varmen og lad det stå og simre under låg i 90 minutter.
- Kom tomat pure, basilikum, peber og kødbollerne i, og lad det koge yderligere 30 minutter under låg.
- Serveres med frisk pasta eller spaghetti.
Del denne opskrift