Italiensk pastasovs med kødboller

Lækker opskrift på en italiensk pastasovs med kødboller til. Her lavet med parmasanost, hvidløg og hvad dertil hører. Super nem opskrift.

Italiensk pastasovs med kødboller
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Børn elsker spaghetti med kødboller
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
45 minutter 1.5 time
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
45 minutter 1.5 time
Italiensk pastasovs med kødboller
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Børn elsker spaghetti med kødboller
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
45 minutter 1.5 time
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
45 minutter 1.5 time
Ingredienser
Kødboller
Sovsen
Antal personer: personer
Instruktioner
Kødboller
  1. Bland kød, brødkrummer, persille, revet parmasan, en anelse peber, et presset fed hvidløg, og et æg.
  2. Rør det hele sammen og form så ca. 12 store kødboller af farsen.
  3. Lad det gerne stå i køleskabet indtil det skal bruges.
Kødsovs
  1. Pil og hak løget.
  2. Pres resten af hvidløget.
  3. Svits løget og hvidløget i olie, indtil det bliver blankt.
  4. Kom salt, tomater, sukker, og laurbærblade i og kom låget på.
  5. Skru ned for varmen og lad det stå og simre under låg i 90 minutter.
  6. Kom tomat pure, basilikum, peber og kødbollerne i, og lad det koge yderligere 30 minutter under låg.
  7. Serveres med frisk pasta eller spaghetti.
Del denne opskrift

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *