Hvidvinssovs
Lækker fyldig hvidvinssovs til de fleste forskellige fiskeretter
Region
Sovser
Antal personer
4
personer
Tilberedningstid
40
minutter
Antal personer
4
personer
Tilberedningstid
40
minutter
Ingredienser
2
dl
fløde
1
håndfuld
persille
35
gram
mel
4
dl
fiskefond
35
gram
champignon
35
gram
smør
0.5
stk
løg
1
dl
hvidvin
Instruktioner
Smelt smørret uden at det tager farve.
Tilsæt løg, persille, og champignons og lad det simre under svag varme.
Kom mel i, og tilsæt langsomt den kogende fond og hvidvinen.
Lad retten stå under låg og koge ved svag varme i ca. 20 minutter.
Tilsæt piskefløde, og rør rundt, hvorefter du lader den stå i yderligere 10 minutter.
Sigt sovsen, så du får siet grønsagerne fra, og server straks.