Hvidvinssovs

En god opskrift på en hvidvinssovs der passer godt til de fleste fiskeretter. Husk at du behøver ikke benytte den bedste og dyreste vin til dine sovser, da smagen ændrer sig når du varmer den.

Hvidvinssovs
Stem: 2
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker fyldig hvidvinssovs til de fleste forskellige fiskeretter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
40 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
40 minutter
Hvidvinssovs
Stem: 2
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker fyldig hvidvinssovs til de fleste forskellige fiskeretter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
40 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
40 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Smelt smørret uden at det tager farve.
  2. Tilsæt løg, persille, og champignons og lad det simre under svag varme.
  3. Kom mel i, og tilsæt langsomt den kogende fond og hvidvinen.
  4. Lad retten stå under låg og koge ved svag varme i ca. 20 minutter.
  5. Tilsæt piskefløde, og rør rundt, hvorefter du lader den stå i yderligere 10 minutter.
  6. Sigt sovsen, så du får siet grønsagerne fra, og server straks.
Del denne opskrift

Se også

Veloutesovs / Veloute sauce

Klassisk opskrift på denne gamle sovs. Dette er en grundsovs der er base for mange …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.