Hvidvinssovs

En god opskrift på en hvidvinssovs der passer godt til de fleste fiskeretter. Husk at du behøver ikke benytte den bedste og dyreste vin til dine sovser, da smagen ændrer sig når du varmer den.

Hvidvinssovs
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker fyldig hvidvinssovs til de fleste forskellige fiskeretter
Servings
4 personer
Cook Time
40 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
40 minutter
Hvidvinssovs
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker fyldig hvidvinssovs til de fleste forskellige fiskeretter
Servings
4 personer
Cook Time
40 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
40 minutter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Smelt smørret uden at det tager farve.
  2. Tilsæt løg, persille, og champignons og lad det simre under svag varme.
  3. Kom mel i, og tilsæt langsomt den kogende fond og hvidvinen.
  4. Lad retten stå under låg og koge ved svag varme i ca. 20 minutter.
  5. Tilsæt piskefløde, og rør rundt, hvorefter du lader den stå i yderligere 10 minutter.
  6. Sigt sovsen, så du får siet grønsagerne fra, og server straks.
Share this Recipe

Se også

Veloutesovs / Veloute sauce

Klassisk opskrift på denne gamle sovs. Dette er en grundsovs der er base for mange …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *