Hvidløgsbrød

Hurtig opskrift på et par nemme hvidløgsbrød. Ikke noget med at bage selv her, men der bliver taget en genvej i form af toastbrød

Hvidløgsbrød
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækre, hurtige og sprøde
Servings
2 stk
Cook Time
15 minutter
Servings
2 stk
Cook Time
15 minutter
Hvidløgsbrød
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækre, hurtige og sprøde
Servings
2 stk
Cook Time
15 minutter
Servings
2 stk
Cook Time
15 minutter
Ingredients
Servings: stk
Instructions
  1. Hvidløget hakkes fint, og blandes i olivenolien.
  2. Olivenolie smøres på toastskiverne.
  3. Hæld revet ost ud over brødet, drys med en lille smule paprika og hakket persille.
  4. Ind i ovnen på lidt bagepapir i midten af ovnen, ved 200 grader i ca. 10 min, eller til kanterne begynder at blive sprøde og osten begynder at blive en smule lysebrun i siderne.
  5. Skær eventuel brødene skråt over, så der er 4 brød trekanter.
  6. Serveres dampende lune og frisk.
Share this Recipe

Se også

Varm kartoffelsalat

Lækker gammel opskrift på en varm kartoffelsalat, her lavet med eddike, der passer til fx. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *