Hurtig champignonsovs

Her en hurtig opskrift på en lækker cremet champignonsovs. Passer godt til et godt stykke oksekød, eller lam. Opskriften er hurtig at lave, og det der tager længst tid er næsten at klargøre champignon og løg til brug.

Hurtig champignonsovs
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Champignonsovs på et kvarter! Lækker og cremet
Servings
4 personer
Cook Time
15 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
15 minutter
Hurtig champignonsovs
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Champignonsovs på et kvarter! Lækker og cremet
Servings
4 personer
Cook Time
15 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
15 minutter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Rengør og champignonen i skiver.
  2. Pil løget, og skær det halvt over og derefter i skiver.
  3. Varm olien i gryden, og kom løget deri.
  4. Når løgene bliver blanke, tilsættes champignon.
  5. Når champignonen er stegt lidt med, og begyndt at smide noget af deres vand, tilsættes fløden.
  6. Lad sovsen koge op, og lad den simre i nogle minutter.
  7. Smages til med soya, salt og peber.
Share this Recipe

Se også

Veloutesovs / Veloute sauce

Klassisk opskrift på denne gamle sovs. Dette er en grundsovs der er base for mange …

En kommentar

  1. Super nem opskrift, nem og hurtig at tilberede. Anbefaling: tilsæt lidt granuleret grøntsags bouillon når champignonerne begynder at kaste væde fra sig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *