Her en hurtig opskrift på en lækker cremet champignonsovs. Passer godt til et godt stykke oksekød, eller lam. Opskriften er hurtig at lave, og det der tager længst tid er næsten at klargøre champignon og løg til brug.
Ingredienser
- 2 stk løg
- 500 gram champignon
- 2.5 dl fløde
- 2 spsk soyasauce
- 1 spsk olie
Antal personer: personer
Instruktioner
- Rengør og champignonen i skiver.
- Pil løget, og skær det halvt over og derefter i skiver.
- Varm olien i gryden, og kom løget deri.
- Når løgene bliver blanke, tilsættes champignon.
- Når champignonen er stegt lidt med, og begyndt at smide noget af deres vand, tilsættes fløden.
- Lad sovsen koge op, og lad den simre i nogle minutter.
- Smages til med soya, salt og peber.
Del denne opskrift
Super nem opskrift, nem og hurtig at tilberede. Anbefaling: tilsæt lidt granuleret grøntsags bouillon når champignonerne begynder at kaste væde fra sig.