Hollandaisesovs med fløde og persille

Lækker opskrift på den klassiske hollandaisesovs, her dog med et twist i form af lidt fløde og persille.

Hollandaisesovs med fløde og persille
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Hollandaisesovs med et twist
Servings
4 personer
Cook Time
30 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
30 minutter
Hollandaisesovs med fløde og persille
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Hollandaisesovs med et twist
Servings
4 personer
Cook Time
30 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
30 minutter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Vask og hak persillen fint
  2. Smelt smørret ved svag varme og lad det stå og køle lidt.
  3. Rør æggeblommer og fløden sammen i et vandbad. Det må endelig ikke blive for varmt.
  4. Hæld smørret i lidt af gangen, mens du pisker godt og grundigt.
  5. Bliv ved med at piske til du opnår den ønskede konsistens.
  6. Hvis sovsen skiller kan du redde den ved at komme en isterning i, eller lidt koldt vand.
  7. Smages til med salt og peber.
  8. Tilsæt persillen og sovsen serveres straks.
Share this Recipe

Se også

Veloutesovs / Veloute sauce

Klassisk opskrift på denne gamle sovs. Dette er en grundsovs der er base for mange …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *