Hollandaise sovs/sauce

Nem opskrift på hollandaisesovs/sauce. Passer godt til kyllinge- og fiskretter. Husk at en af de vigtigste ting når du laver en hollandaise sovs,er at sovsen ikke må blive for varm.

Hollandaise sovs/sauce
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Hollandaise sovs , perfekt til fisk og kylling
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Hollandaise sovs/sauce
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Hollandaise sovs , perfekt til fisk og kylling
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Smelt smørret ved svag varme i en gryde.
  2. I en lille skål rører du æggeblommerne godt sammen.
  3. Tilsæt det varme vand, salt, cayennepeber, og citronsaften.
  4. Hæld langsomt den smeltede smør i blandingen mens du pisker godt hele tiden.
  5. Sæt gryden tilbage på meget svag varme, og hæld blandingen tilbage i gryden.
  6. Bliv ved med at piske til sovsen opnår den rette tykkelse.
Del denne opskrift

Se også

Veloutesovs / Veloute sauce

Klassisk opskrift på denne gamle sovs. Dette er en grundsovs der er base for mange …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *