Hofgryde

Gammel dansk opskrift som selv Jammie Oliver har kopieret. Passer godt til de kolde vinteraftener. Serveres bedst med ris eller kartoffelmos til.

Hofgryde
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Klassisk dansk hof-ret.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
20 minutter 45 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
20 minutter 45 minutter
Hofgryde
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Klassisk dansk hof-ret.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
20 minutter 45 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
20 minutter 45 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Kødet skæres i mundrette tern.
  2. Champignon ordnes og halveres.
  3. Kom lidt smør i gryden, og brun kødet og champion deri.
  4. Tilsæt krydderier og vand, og lad retten simre under låg i ca. 45 minutter.
  5. Hæld tomater, mælk og bønner og lad den koge op en gang.
  6. Smages til med salt og peber, og kan eventuelt jævnes med en meljævning.
  7. Serveres med løse ris eller kartoffelmos.
Del denne opskrift

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *