Gammel dansk opskrift som selv Jammie Oliver har kopieret. Passer godt til de kolde vinteraftener. Serveres bedst med ris eller kartoffelmos til.
Ingredienser
- 50 gram smør
- 2 dl vand
- 250 gram bønner grønner
- 250 gram champignon
- 600 gram flæskesmåkød
- 2 dl mælk
- 1 dl tomater hakkede
- 1 teske paprika
- salt
- peber
Antal personer: personer
Instruktioner
- Kødet skæres i mundrette tern.
- Champignon ordnes og halveres.
- Kom lidt smør i gryden, og brun kødet og champion deri.
- Tilsæt krydderier og vand, og lad retten simre under låg i ca. 45 minutter.
- Hæld tomater, mælk og bønner og lad den koge op en gang.
- Smages til med salt og peber, og kan eventuelt jævnes med en meljævning.
- Serveres med løse ris eller kartoffelmos.
Del denne opskrift