Hofgryde

Gammel dansk opskrift som selv Jammie Oliver har kopieret. Passer godt til de kolde vinteraftener. Serveres bedst med ris eller kartoffelmos til.

Hofgryde
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Klassisk dansk hof-ret.
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
20 minutter 45 minutter
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
20 minutter 45 minutter
Hofgryde
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Klassisk dansk hof-ret.
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
20 minutter 45 minutter
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
20 minutter 45 minutter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Kødet skæres i mundrette tern.
  2. Champignon ordnes og halveres.
  3. Kom lidt smør i gryden, og brun kødet og champion deri.
  4. Tilsæt krydderier og vand, og lad retten simre under låg i ca. 45 minutter.
  5. Hæld tomater, mælk og bønner og lad den koge op en gang.
  6. Smages til med salt og peber, og kan eventuelt jævnes med en meljævning.
  7. Serveres med løse ris eller kartoffelmos.
Share this Recipe

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *