Hjerter i flødesovs

God gammel dansk spise, af møre lækre hjerter i en kraftfuld flødesovs. Dette er opskriften der skal prøves hvis du er til hjerter i flødesovs.

Hjerter i flødesovs
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Klassisk gammel opskrift
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
30 minutter 1.5 time
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
30 minutter 1.5 time
Hjerter i flødesovs
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Klassisk gammel opskrift
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
30 minutter 1.5 time
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
30 minutter 1.5 time
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Rens og gør hjerterne i stand ved af fjerne årer, hinder og blod.
  2. Skyl dem godt og grid dem indvendigt med salg, peber og sikker.
  3. Skyl persillen godt, og kom den ind i hjerterne og luk dem med kødnåle.
  4. Brun hjerterne på alle sider i en gryde, og tilsæt så vand.
  5. Steges videre i 1½ time, under låg, ved svag varme.
  6. Jævn sovsen til med mel og fløde.
  7. Serveres skåret i skiver, med kogte kartofler og grøntsager, eller en grov grønsagsmos.
Share this Recipe

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

En kommentar

  1. smager pænt godt med kartoffelmos til!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *