Hjemmelavet nutella

Nutella – Er du vild med det? Er dine børn? Hvorfor så ikke prøve denne lækre opskrift på en gang hjemmelavet nutella. Det er ikke svært at lave, og dine unger vil elske dig for det. Du kan eksperimentere med hvilken chokolade du foretrækker, for at få forskellige smage frem. Du kan også tilføje eventuelt appelsinsaft, for at få en lidt mere frisk smag. Mulighederne er mange, og det er kun dig der sætter grænsen.

Hjemmelavet nutella
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker cremet Nutella, perfekt til søndag morgen
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Hjemmelavet nutella
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker cremet Nutella, perfekt til søndag morgen
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
20 minutter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Tænd ovnen på 200 grader, og rist hasselnødderne i cirka 12-14 minutter - De må endelig ikke blive brændte.
  2. Blend dem godt, så det bliver til en gang mel.
  3. Smelt chokoladen i et vandbad.
  4. Varm fløden op, så den lige kommer over stuetemperatur.
  5. Tilsæt smørret til chokoladen og når det er smeltet, hælder du fløden i, sammen med vanille. Her kan du også vælge at tilsætte appelsinsaft fra en appelsin - Prøv dig lidt frem.
  6. Hæld det hele i sterile glas med låg, og lad det køle ned.
  7. Nutellaen vil holde sig cirka 2 uger i køleskab.
Share this Recipe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *