Hjemmelavet nutella

Nutella – Er du vild med det? Er dine børn? Hvorfor så ikke prøve denne lækre opskrift på en gang hjemmelavet nutella. Det er ikke svært at lave, og dine unger vil elske dig for det. Du kan eksperimentere med hvilken chokolade du foretrækker, for at få forskellige smage frem. Du kan også tilføje eventuelt appelsinsaft, for at få en lidt mere frisk smag. Mulighederne er mange, og det er kun dig der sætter grænsen.

Hjemmelavet nutella
Stem: 2
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker cremet Nutella, perfekt til søndag morgen
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Hjemmelavet nutella
Stem: 2
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker cremet Nutella, perfekt til søndag morgen
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
20 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Tænd ovnen på 200 grader, og rist hasselnødderne i cirka 12-14 minutter - De må endelig ikke blive brændte.
  2. Blend dem godt, så det bliver til en gang mel.
  3. Smelt chokoladen i et vandbad.
  4. Varm fløden op, så den lige kommer over stuetemperatur.
  5. Tilsæt smørret til chokoladen og når det er smeltet, hælder du fløden i, sammen med vanille. Her kan du også vælge at tilsætte appelsinsaft fra en appelsin - Prøv dig lidt frem.
  6. Hæld det hele i sterile glas med låg, og lad det køle ned.
  7. Nutellaen vil holde sig cirka 2 uger i køleskab.
Del denne opskrift

Se også

Risengrød til ris a l’amande – Lavet under dynen

Opskrift på den traditionelle risengrød, der bagefter kan bruges til ris a l’amande juleaften. Husk …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.