Hjemmelavet karrysild
Lækre karrysild til julefrokosten, eller bare en god anledning
Region
Dansk
,
Julemad
Antal personer
4
personer
Tilberedningstid
20
minuter
Antal personer
4
personer
Tilberedningstid
20
minuter
Ingredienser
1
spsk
sukker
1
stk
æggehvide
pasteuriseret
1
dl
creme fraiche
3
dl
rapsolie
2
spsk
kapers
fint hakkede
2
glas
kryddersild
5
spsk
karry
2
stk
æggeblommer
pasteuriseret
4
spsk
æbleeddike
1
spsk
dijonsennep
Instruktioner
Rør æggeblommerne og æggehviden sammen.
Pisk godt i ægget, mens du tilsætter olien lidt efter lidt, så æggene får en chance for at optage alt olien uden det skiller.
Tilsæt kapers, og rør cheme fraiche i, og smag til med eddike, karry, sennep, sukker, salt og peber.
Skær silden i mindre stykker og lad den trække i lagen i mindst et døgn, men helst to.