Hjemmelavet karrysild

Herlig opskrift på lækre hjemmelavede karrysild. Hvis du vil sætte ekstra præg på julefrokosten, eller er du bare træt af karrysild fra glas, så prøv at lav dem selv. Det er ikke spor svært, og så smager det altså bare bedre.

Hjemmelavet karrysild
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækre karrysild til julefrokosten, eller bare en god anledning
Servings
4 personer
Cook Time
20 minuter
Servings
4 personer
Cook Time
20 minuter
Hjemmelavet karrysild
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækre karrysild til julefrokosten, eller bare en god anledning
Servings
4 personer
Cook Time
20 minuter
Servings
4 personer
Cook Time
20 minuter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Rør æggeblommerne og æggehviden sammen.
  2. Pisk godt i ægget, mens du tilsætter olien lidt efter lidt, så æggene får en chance for at optage alt olien uden det skiller.
  3. Tilsæt kapers, og rør cheme fraiche i, og smag til med eddike, karry, sennep, sukker, salt og peber.
  4. Skær silden i mindre stykker og lad den trække i lagen i mindst et døgn, men helst to.
Share this Recipe

Se også

Moderne rejecocktail

En opskrift på en moderne udgave af den klassiske rejecocktail. Her serveret i halve advocadoer. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *