Lækker cremet kokosfløde med hindbær. Toppet med flødeskum og et drys af vanilie
Hjemmelavet fløde hindbær/kokos-is toppet med flødeskum
|
Print Recipe
|
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
|
Lækre bær, med kokos og flødeskum - Tak til Camilla for opskriften
Antal personer |
2 portioner |
Tilberedningstid |
10 minutter |
|
|
Ingredienser
- 50 gram hindbær frosne (du kan også bruge andre former for frugt)
- 5 spsk kokosfløde (det tykke i dåsen med kokosmælk)
- 1 dl fløde
- 1 drys vanilie
Antal personer: portioner
Instruktioner
- Pisk fløden til flødeskum
- Blend den frosne frugt
- Tilsæt kokosfløden, og smag til, det kan være du skal bruge lidt mere eller mindre, afhængigt af hvilke frugter du har brugt
- Vend det meste af flødeskummen i
- Hæld blandingen i et glas, og top med flødeskum og et drys vanilie
Del denne opskrift