Hjemmebagte flutes

Her en nem og hurtig opskrift på lækre hjemmebagte flutes, om det så er til suppen, eller bare som tilbehør til kødet. Det er helt op til dig.

Hjemmebagte flutes
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækre flutes - til når du får gæster, eller bare vil lave tingene selv.
Servings
3 flutes
Cook Time Passive Time
30 minutter 1 time
Servings
3 flutes
Cook Time Passive Time
30 minutter 1 time
Hjemmebagte flutes
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækre flutes - til når du får gæster, eller bare vil lave tingene selv.
Servings
3 flutes
Cook Time Passive Time
30 minutter 1 time
Servings
3 flutes
Cook Time Passive Time
30 minutter 1 time
Ingredients
Servings: flutes
Instructions
  1. Rør gæren forsigtigt ud i vandet.
  2. Hæld derefter vand og olie i.
  3. Lidt af gangen tilsætter du nu melet, indtil dejen slipper fint.
  4. Dejen æltes godt igennem, gerne i en røre maskine.
  5. Dejen sættes til hævning i en halv time.
  6. Slå dejen ned, og form tre lange flutes, og sæt dem til hævning igen i en halv time.
  7. Skær riller på skrå i fluten, bare et par millimeter dybe
  8. Pens flutesne med vand, og bag dem ved 225 grader i 15 minutter.
  9. Du kan eventuelt pensle dem med vand endnu en gang når de kommer ud af ovnen.
Share this Recipe

Se også

Pebernødder – hjemmelavede

Her i denne søde juletid præsenteres hermed en lækker opskrift på hjemmelavede pebernødder. Pebernødder - …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *