Hasselbagte kartofler med hvidløg og parmassan

Tag en pause fra de bagte kartofler, og prøv denne svenske variant istedet. Nem opskrift på en hasselbagt kartoffel, der er sprød på ydersiden men stadig blød indeni. Pas på når du skærer kartoflerne, at du ikke skærer dem helt igennem. Et godt tip er, at ligge kartoflen op af et spækbrædt, så du skærer ned i brædtet før at du skærer helt igennem.

Hasselbagte kartofler med hvidløg og parmassan
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Hasselbagte kartofler - Serveret med hvidløg, og ost. Smager himmelsk!
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
10 minutter 1 time
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
10 minutter 1 time
Hasselbagte kartofler med hvidløg og parmassan
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Hasselbagte kartofler - Serveret med hvidløg, og ost. Smager himmelsk!
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
10 minutter 1 time
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
10 minutter 1 time
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Vask kartoflerne grundigt, men lad være med at skræl dem.
  2. Skær kartoflerne i tynde skiver op af kanten på et spæksprædt, således at du ikke skærer helt igennem kartoflen, men skærer ca. 3/4 ned igennem den.
  3. Pres et fed hvidløg.
  4. Hak purløget fint.
  5. Bland olie, hvidløg, salt, paprika og parmasanost i en lille skål.
  6. Pensl kartoflerne med denne blanding, og sørg gerne for at der kommer noget ned i revnerne.
  7. Bages ved 220 grader, i cirka 40-45 minutter.
  8. Pyntes med purløg, og lidt ekstra parmesan.
Share this Recipe

Se også

Varm kartoffelsalat

Lækker gammel opskrift på en varm kartoffelsalat, her lavet med eddike, der passer til fx. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *