Tag en pause fra de bagte kartofler, og prøv denne svenske variant istedet. Nem opskrift på en hasselbagt kartoffel, der er sprød på ydersiden men stadig blød indeni. Pas på når du skærer kartoflerne, at du ikke skærer dem helt igennem. Et godt tip er, at ligge kartoflen op af et spækbrædt, så du skærer ned i brædtet før at du skærer helt igennem.
Hasselbagte kartofler med hvidløg og parmassan
|
Print Recipe
|
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
|
Hasselbagte kartofler - Serveret med hvidløg, og ost. Smager himmelsk!
Antal personer |
4 personer |
Tilberedningstid | Ventetid |
10 minutter | 1 time |
|
|
Ingredienser
- 4 stk bage kartofler mellemstore
- 2 fed hvidløg
- 3 spsk olie
- 1 tsk paprika
- 1 tsk salt
- 2 spiseske parmesanost revet
- 1 håndfuld purløg
Antal personer: personer
Instruktioner
- Vask kartoflerne grundigt, men lad være med at skræl dem.
- Skær kartoflerne i tynde skiver op af kanten på et spæksprædt, således at du ikke skærer helt igennem kartoflen, men skærer ca. 3/4 ned igennem den.
- Pres et fed hvidløg.
- Hak purløget fint.
- Bland olie, hvidløg, salt, paprika og parmasanost i en lille skål.
- Pensl kartoflerne med denne blanding, og sørg gerne for at der kommer noget ned i revnerne.
- Bages ved 220 grader, i cirka 40-45 minutter.
- Pyntes med purløg, og lidt ekstra parmesan.
Del denne opskrift