Hakkebøf med mozzarella og champion sovs

Lækker hakkebøf, med mozzarella ost og cremet championsovs med bacon.

Hakkebøf med mozzarella og champion sovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Antal personer
2 personer
Antal personer
2 personer
Hakkebøf med mozzarella og champion sovs
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Antal personer
2 personer
Antal personer
2 personer
Ingredienser
Kartofler i ovn
Hakkebøffer
Champion sovs
Antal personer: personer
Instruktioner
Kartofler
  1. Tænd for ovnen på 200 grader.
  2. Skyl og/eller skræl kartoflerne hvis det er nødvendigt
  3. Skær kartoflerne i både og læg dem i et fad og bland det sammen med olie, oregano og krydderier
  4. Bages i ovnen i ca. 45 minutter
Hakkebøffer
  1. Form bøfferne, og krydr dem salt og peber
  2. Når bøfferne er ved at være færdige, så læg en skive tomat på toppen, og en skive mozzarella
  3. Sæt faddet i ovnen i ca. fem minutter mens du laver sovsen
  1. Ordn championerne og skær dem i halve
  2. Skær baconen i mindre stykker, og steg dem på samme pande som du lige har stegt bøfferne.
  3. Når baconen er ved at være færdig, kommer du championerne ved og lader dem stege med
  4. Tilsæt fløden, og lad det koge op. Skru derefter ned, og lad det stå og simre lidt i et par minutter.
  5. Smag til med salt og peber.
Del denne opskrift
 

Se også

Fyldte peberfrugter med tomatsovs

Fyldte peberfrugter med ris og oksekød er nemme og sunde at lave, og det at …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.