Lækker hakkebøf, med mozzarella ost og cremet championsovs med bacon.
Ingredienser
Hakkebøffer
- 500 gram hakket oksekød min 15% fedt
- 2 tomater
- salt
- peber
- 4 skiver mozzarella +45%
Champion sovs
- 125 gram bacon i skiver
- 250 gram champion
- 2,5 dl fløde
- salt
- peber
Antal personer: personer
Instruktioner
Kartofler
- Tænd for ovnen på 200 grader.
- Skyl og/eller skræl kartoflerne hvis det er nødvendigt
- Skær kartoflerne i både og læg dem i et fad og bland det sammen med olie, oregano og krydderier
- Bages i ovnen i ca. 45 minutter
Hakkebøffer
- Form bøfferne, og krydr dem salt og peber
- Når bøfferne er ved at være færdige, så læg en skive tomat på toppen, og en skive mozzarella
- Sæt faddet i ovnen i ca. fem minutter mens du laver sovsen
- Ordn championerne og skær dem i halve
- Skær baconen i mindre stykker, og steg dem på samme pande som du lige har stegt bøfferne.
- Når baconen er ved at være færdig, kommer du championerne ved og lader dem stege med
- Tilsæt fløden, og lad det koge op. Skru derefter ned, og lad det stå og simre lidt i et par minutter.
- Smag til med salt og peber.
Del denne opskrift