Hakkebøf med mozzarella og champion sovs

Lækker hakkebøf, med mozzarella ost og cremet championsovs med bacon.

Hakkebøf med mozzarella og champion sovs
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Servings
2 personer
Servings
2 personer
Hakkebøf med mozzarella og champion sovs
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Servings
2 personer
Servings
2 personer
Ingredients
Kartofler i ovn
Hakkebøffer
Champion sovs
Servings: personer
Instructions
Kartofler
  1. Tænd for ovnen på 200 grader.
  2. Skyl og/eller skræl kartoflerne hvis det er nødvendigt
  3. Skær kartoflerne i både og læg dem i et fad og bland det sammen med olie, oregano og krydderier
  4. Bages i ovnen i ca. 45 minutter
Hakkebøffer
  1. Form bøfferne, og krydr dem salt og peber
  2. Når bøfferne er ved at være færdige, så læg en skive tomat på toppen, og en skive mozzarella
  3. Sæt faddet i ovnen i ca. fem minutter mens du laver sovsen
  1. Ordn championerne og skær dem i halve
  2. Skær baconen i mindre stykker, og steg dem på samme pande som du lige har stegt bøfferne.
  3. Når baconen er ved at være færdig, kommer du championerne ved og lader dem stege med
  4. Tilsæt fløden, og lad det koge op. Skru derefter ned, og lad det stå og simre lidt i et par minutter.
  5. Smag til med salt og peber.
Share this Recipe

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *