God opskrift på gullasch, som du for eksempel kan servere med kartoffelmos eller kogte kartofler og en rødbede ved siden.
Gullasch
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
|
Print Recipe
|
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
|
God opskrift på gullasch, som du for eksempel kan servere med kartoffelmos eller kogte kartofler og en rødbede ved siden.
Antal personer |
4 personer |
Tilberedningstid |
Ventetid |
30 minutter |
1 time |
Antal personer |
4 personer |
|
Tilberedningstid |
Ventetid |
30 minutter |
1 time |
|
|
|
Gullasch
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
|
Print Recipe
|
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
|
God opskrift på gullasch, som du for eksempel kan servere med kartoffelmos eller kogte kartofler og en rødbede ved siden.
Antal personer |
4 personer |
Tilberedningstid |
Ventetid |
30 minutter |
1 time |
Antal personer |
4 personer |
|
Tilberedningstid |
Ventetid |
30 minutter |
1 time |
|
|
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
Pil og hak løgene, og skræl gulerødderne og skær dem i tern.
Skær kødet i tern, og vend dem i i mel blandet med salt, peber og paprika.
Brun løgene let af i fedtstoffet, og tag dem så op.
Gulerødderne brunes og tages op igen.
Kom så kødet i gryden, og brun det godt.
Kom løg og gulerødder tilbage i gryden, og tilsæt så vand og/eller lys fond samt tomatpure.
Lad det hele simre under låg i en times tid, smag sovsen til med salt og peber, og farv eventuelt med kulør.