Gullasch

God opskrift på gullasch, som du for eksempel kan servere med kartoffelmos eller kogte kartofler og en rødbede ved siden.

Gullasch
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
God opskrift på gullasch, som du for eksempel kan servere med kartoffelmos eller kogte kartofler og en rødbede ved siden.
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
30 minutter 1 time
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
30 minutter 1 time
Gullasch
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
God opskrift på gullasch, som du for eksempel kan servere med kartoffelmos eller kogte kartofler og en rødbede ved siden.
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
30 minutter 1 time
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
30 minutter 1 time
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Pil og hak løgene, og skræl gulerødderne og skær dem i tern.
  2. Skær kødet i tern, og vend dem i i mel blandet med salt, peber og paprika.
  3. Brun løgene let af i fedtstoffet, og tag dem så op.
  4. Gulerødderne brunes og tages op igen.
  5. Kom så kødet i gryden, og brun det godt.
  6. Kom løg og gulerødder tilbage i gryden, og tilsæt så vand og/eller lys fond samt tomatpure.
  7. Lad det hele simre under låg i en times tid, smag sovsen til med salt og peber, og farv eventuelt med kulør.
Share this Recipe

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *