Gulerodssovs

En lækker opskrift på en fyldig gulerods sovs. Passer perfekt til, stegt eller dampet fisk, stegt kylling eller fiskefrikadeller.

Gulerodssovs
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker frisk i både farve og smag
Servings
4 personer
Cook Time
30 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
30 minutter
Gulerodssovs
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker frisk i både farve og smag
Servings
4 personer
Cook Time
30 minutter
Servings
4 personer
Cook Time
30 minutter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver.
  2. Hak løget fint.
  3. Vask citronen grundigt og riv skallen, pres dernæst citronen og gem både saft og den revne skal.
  4. Bring citronskal, løg, laurbær, gulerødder og hønseboullion i kog, og lad det koge i mindst 30 minutter under låg. Gulerødderne skal være helt møre.
  5. Fjern laurbærbladene, og blend resten af blandingen sammen med citronsaften.
  6. Hæld den blendede masse tilbage i gryden og tilsæt smør.
  7. Smages til med salt, peber og hakket mynte.
Share this Recipe

Se også

Veloutesovs / Veloute sauce

Klassisk opskrift på denne gamle sovs. Dette er en grundsovs der er base for mange …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *