Gulerodssovs

En lækker opskrift på en fyldig gulerods sovs. Passer perfekt til, stegt eller dampet fisk, stegt kylling eller fiskefrikadeller.

Gulerodssovs
Stem: 3
Bedømmelse: 4.33
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker frisk i både farve og smag
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
30 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
30 minutter
Gulerodssovs
Stem: 3
Bedømmelse: 4.33
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker frisk i både farve og smag
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
30 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid
30 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver.
  2. Hak løget fint.
  3. Vask citronen grundigt og riv skallen, pres dernæst citronen og gem både saft og den revne skal.
  4. Bring citronskal, løg, laurbær, gulerødder og hønseboullion i kog, og lad det koge i mindst 30 minutter under låg. Gulerødderne skal være helt møre.
  5. Fjern laurbærbladene, og blend resten af blandingen sammen med citronsaften.
  6. Hæld den blendede masse tilbage i gryden og tilsæt smør.
  7. Smages til med salt, peber og hakket mynte.
Del denne opskrift

Se også

Veloutesovs / Veloute sauce

Klassisk opskrift på denne gamle sovs. Dette er en grundsovs der er base for mange …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.