Græske kartofler
Sprøde kartofler, med et stænk af oregano og et frisk pust af citron.
Servings
4personer
Cook Time Passive Time
10minutter 40minutter
Servings
4personer
Cook Time Passive Time
10minutter 40minutter
Ingredients
Instructions
  1. Varm ovnen op til 220 grader
  2. Skræl kartoflerne, og skær dem i både. ca 6-8 stykker pr. kartoffel, afhængigt af størrelsen
  3. Pres hvidløget og put alle ingredienser i et ildfast fad og bland det godt
  4. Krydr godt med både salt og peber
  5. Sæt dem i ovnen i cirka 40 minutter
  6. Efter 40 minutter, så vend kartoflerne rundt i fadet, således at de også bliver gyldne på den anden side.
  7. Giv dem et lille drys salt og peber når du har rørt rundt i dem igen.
  8. Hvis alt vandet er fordampet for fadet, så hæld lidt mere vand ved.
  9. Giv dem yderligere 40 minutter i ovnen – Du skal ikke være bange for at give dem for længe, men jo mere gyldne de er, jo bedre smager de.