Græske kartofler

Græske kartofler er lækre som tilbehør til stort set alle former for bøf, og ikke mindst græske frikadeller.

 

Græske kartofler
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Sprøde kartofler, med et stænk af oregano og et frisk pust af citron.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
10 minutter 40 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
10 minutter 40 minutter
Græske kartofler
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Sprøde kartofler, med et stænk af oregano og et frisk pust af citron.
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
10 minutter 40 minutter
Antal personer
4 personer
Tilberedningstid Ventetid
10 minutter 40 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Varm ovnen op til 220 grader
  2. Skræl kartoflerne, og skær dem i både. ca 6-8 stykker pr. kartoffel, afhængigt af størrelsen
  3. Pres hvidløget og put alle ingredienser i et ildfast fad og bland det godt
  4. Krydr godt med både salt og peber
  5. Sæt dem i ovnen i cirka 40 minutter
  6. Efter 40 minutter, så vend kartoflerne rundt i fadet, således at de også bliver gyldne på den anden side.
  7. Giv dem et lille drys salt og peber når du har rørt rundt i dem igen.
  8. Hvis alt vandet er fordampet for fadet, så hæld lidt mere vand ved.
  9. Giv dem yderligere 40 minutter i ovnen - Du skal ikke være bange for at give dem for længe, men jo mere gyldne de er, jo bedre smager de.
Del denne opskrift

Se også

Syltede grønne tomater

Nem opskrift på denne gamle spise af syltede grønne tomater. Syltede grønne tomater Stem: 1 …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *