Græske kartofler er lækre som tilbehør til stort set alle former for bøf, og ikke mindst græske frikadeller.
Græske kartofler
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
|
Print Recipe
|
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
|
Sprøde kartofler, med et stænk af oregano og et frisk pust af citron.
Antal personer |
4 personer |
Tilberedningstid |
Ventetid |
10 minutter |
40 minutter |
Antal personer |
4 personer |
|
Tilberedningstid |
Ventetid |
10 minutter |
40 minutter |
|
|
|
Græske kartofler
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Dig:
Bedøm denne opskrift
|
Print Recipe
|
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
|
Sprøde kartofler, med et stænk af oregano og et frisk pust af citron.
Antal personer |
4 personer |
Tilberedningstid |
Ventetid |
10 minutter |
40 minutter |
Antal personer |
4 personer |
|
Tilberedningstid |
Ventetid |
10 minutter |
40 minutter |
|
|
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
Varm ovnen op til 220 grader
Skræl kartoflerne, og skær dem i både. ca 6-8 stykker pr. kartoffel, afhængigt af størrelsen
Pres hvidløget og put alle ingredienser i et ildfast fad og bland det godt
Krydr godt med både salt og peber
Sæt dem i ovnen i cirka 40 minutter
Efter 40 minutter, så vend kartoflerne rundt i fadet, således at de også bliver gyldne på den anden side.
Giv dem et lille drys salt og peber når du har rørt rundt i dem igen.
Hvis alt vandet er fordampet for fadet, så hæld lidt mere vand ved.
Giv dem yderligere 40 minutter i ovnen - Du skal ikke være bange for at give dem for længe, men jo mere gyldne de er, jo bedre smager de.