Græske kartofler

Græske kartofler er lækre som tilbehør til stort set alle former for bøf, og ikke mindst græske frikadeller.

 

Græske kartofler
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Sprøde kartofler, med et stænk af oregano og et frisk pust af citron.
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
10 minutter 40 minutter
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
10 minutter 40 minutter
Græske kartofler
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Sprøde kartofler, med et stænk af oregano og et frisk pust af citron.
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
10 minutter 40 minutter
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
10 minutter 40 minutter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Varm ovnen op til 220 grader
  2. Skræl kartoflerne, og skær dem i både. ca 6-8 stykker pr. kartoffel, afhængigt af størrelsen
  3. Pres hvidløget og put alle ingredienser i et ildfast fad og bland det godt
  4. Krydr godt med både salt og peber
  5. Sæt dem i ovnen i cirka 40 minutter
  6. Efter 40 minutter, så vend kartoflerne rundt i fadet, således at de også bliver gyldne på den anden side.
  7. Giv dem et lille drys salt og peber når du har rørt rundt i dem igen.
  8. Hvis alt vandet er fordampet for fadet, så hæld lidt mere vand ved.
  9. Giv dem yderligere 40 minutter i ovnen - Du skal ikke være bange for at give dem for længe, men jo mere gyldne de er, jo bedre smager de.
Share this Recipe

Check Also

Syltede grønne tomater

Nem opskrift på denne gamle spise af syltede grønne tomater. Syltede grønne tomater Votes: 1 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *