Gazpacho

Gazpacho er en kold italiensk tomat suppe, opskriften her er nem og hurtig at lave. Serveres med croutonner.

Gazpacho
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker kold suppe til en varm sommerdag
Antal personer
2 personer
Tilberedningstid
15 minutter
Antal personer
2 personer
Tilberedningstid
15 minutter
Gazpacho
Stem: 1
Bedømmelse: 5
Dig:
Bedøm denne opskrift
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker kold suppe til en varm sommerdag
Antal personer
2 personer
Tilberedningstid
15 minutter
Antal personer
2 personer
Tilberedningstid
15 minutter
Ingredienser
Antal personer: personer
Instruktioner
  1. Rens og vask grøntsagerne.
  2. Tag en halv agurk, en halv peberfrugt, og et halvt løg og hak dem meget fint. De skal bruges som tilbehør til selve suppen.
  3. Bland de øvrige ingredienser og blend dem godt - enten med stavblender eller i en rigtig blender.
  4. Smag til med salt og peber.
  5. Serveres kold, og med de hakkede agurker, peberfrugter og løg på toppen.
Del denne opskrift

Se også

Fyldte peberfrugter med tomatsovs

Fyldte peberfrugter med ris og oksekød er nemme og sunde at lave, og det at …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.