Gazpacho

Gazpacho er en kold italiensk tomat suppe, opskriften her er nem og hurtig at lave. Serveres med croutonner.

Gazpacho
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker kold suppe til en varm sommerdag
Servings
2 personer
Cook Time
15 minutter
Servings
2 personer
Cook Time
15 minutter
Gazpacho
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Lækker kold suppe til en varm sommerdag
Servings
2 personer
Cook Time
15 minutter
Servings
2 personer
Cook Time
15 minutter
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Rens og vask grøntsagerne.
  2. Tag en halv agurk, en halv peberfrugt, og et halvt løg og hak dem meget fint. De skal bruges som tilbehør til selve suppen.
  3. Bland de øvrige ingredienser og blend dem godt - enten med stavblender eller i en rigtig blender.
  4. Smag til med salt og peber.
  5. Serveres kold, og med de hakkede agurker, peberfrugter og løg på toppen.
Share this Recipe

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *