Gammeldags bankekød
Bankekød er noget der står frem som et godt barndomsminde
Antal personer
4personer
Tilberedningstid Ventetid
30minutter 1.5time
Antal personer
4personer
Tilberedningstid Ventetid
30minutter 1.5time
Ingredienser
Instruktioner
  1. Skær kødet i en halv centimeter tykke skiver.
  2. Vend kødet i mel.
  3. Steg det brun lidt af gangen i afbruset smør.
  4. Kog stegegryden af med eddike når alt kødet er brunet.
  5. Når eddiken er reduceret til 1-2 spiseskefulde tilsættes krydderier, kød, vin, sherry og vand nok til at dække kødet.
  6. Lad det simre under låg i cirka 1.5 time, og tilsæt eventuelt mere vand undervejs.
  7. Gør grøntsagerne i stand, og skær dem i skiver.
  8. Kom grøntsager og fløde i retten når der er cirka 15 minutter’s kogetid tilbage.
  9. Smages til med salt og peber.