Gammeldags bankekød

Herlig opskrift på bankekød med rigtigt meget smag og rodfrugter. Serveres gerne med kartoffelmos, syltede rødbeder og et drys persille. Passer perfekt til en kold vinteraften.

Gammeldags bankekød
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Bankekød er noget der står frem som et godt barndomsminde
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
30 minutter 1.5 time
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
30 minutter 1.5 time
Gammeldags bankekød
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
Add to Shopping List
This recipe is in your Shopping List
Bankekød er noget der står frem som et godt barndomsminde
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
30 minutter 1.5 time
Servings
4 personer
Cook Time Passive Time
30 minutter 1.5 time
Ingredients
Servings: personer
Instructions
  1. Skær kødet i en halv centimeter tykke skiver.
  2. Vend kødet i mel.
  3. Steg det brun lidt af gangen i afbruset smør.
  4. Kog stegegryden af med eddike når alt kødet er brunet.
  5. Når eddiken er reduceret til 1-2 spiseskefulde tilsættes krydderier, kød, vin, sherry og vand nok til at dække kødet.
  6. Lad det simre under låg i cirka 1.5 time, og tilsæt eventuelt mere vand undervejs.
  7. Gør grøntsagerne i stand, og skær dem i skiver.
  8. Kom grøntsager og fløde i retten når der er cirka 15 minutter's kogetid tilbage.
  9. Smages til med salt og peber.
Share this Recipe

Se også

svenske pølseret

Selv om retten hedder Svensk pølseret, er der ikke meget svensk over den. Opskriften er …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *