Fyldte peberfrugter med tomatsovs
Servings Prep Time
2personer 15 minutter
Passive Time
30minutter
Servings Prep Time
2personer 15 minutter
Passive Time
30minutter
Ingredients
Instructions
  1. Vask peberfrugterne og skær toppen af
  2. Skær alt det indvendige af peberfrugterne ud, kerner, og alt det hvide i midten
  3. Skræl og hak løget
  4. Varm olien på en pande, og kom så de hakkede løg i og svits dem indtil løgene bliver blanke
  5. Kom det hakkede oksefars ved, og svits det med
  6. Pres hvidløget ned i farsen og lad det simre indtil kødet er brunet
  7. Krydr til med salt og peber
  8. Skær evt lidt af bunden af peberfrugterne, så de kan stå selv i et ildfast fast, men pas på med ikke du laver hul i bunden af dem
  9. Kom det brunede kød i peberfrugterne indtil de er fyldte.
  10. Kog panden af med tomatpure, og hæld vand og ris ved. Krydr med salt og peber, og eventuelt lidt boullion
  11. Hæld tomatsovsen over peberfrugterne, og gerne en masse i fadet også.
  12. Gratiner de fyldte peberfrugter med den revede ost
  13. Kom fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter